Mijn dochter Mai-Britt is mijn zonnetje in huis… Zo trots als ik op haar ben, zo wil ik haar ook gaan portretteren, in de vrolijke, zonnige kleuren die haar karakter
weergeven. We hebben samen foto’s van haar gemaakt in de buitenlucht. Met het voorjaarszonnetje erbij was dat heerlijk om te doen. Thuis hebben we een
keuze gemaakt, prachtig hoe mooi de zon op haar gezicht schijnt en hoe mijn dochter straalt!

TEKST EN BEELD: ANKE WIJNIA
Lees het hele artikel in Atelier #213 | juli/augustus 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.