Atelier is altijd onderweg. Atelier En route verzamelt speciaal voor onze lezers de interessantste tentoonstellingen, exposities bij musea en kunstgalleries. Vergeet ook niet regelmatig onze website te checken voor actuele tentoonstellingen en nieuwtjes!

Atelier En route…

Inside the outside

Inside the outside

van 01.05.2022 t/m 25.09.2022 De tentoonstelling Inside the outside – pioneers in lens-based media onderzoekt met het werk van 17 kunstenaars de relatie tussen mens en natuur door de lens van de...

Lees meer
Museum over de Gouden Eeuw in Hoorn

Museum over de Gouden Eeuw in Hoorn

Het Westfries Museum in Hoorn is het museum over de Gouden (zeventiende) Eeuw. De vaste collectie belicht vele facetten van deze enerverende periode. Waaronder de geschiedenis van de VOC. Net als in...

Lees meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.