Atelier is altijd onderweg. In binnen- en buitenland. En route verzamelen wij speciaal voor onze lezers de interessantste tentoonstellingen en activiteiten. Vergeet ook niet regelmatig onze website te checken voor actuele tentoonstellingen en nieuwtjes!

Atelier en route

T/M 31 JAN ’21

T/M 31 JAN ’21

MUSEUM DE BUITENPLAATS | EELDE Aline Thomassen (1964) woont en werkt afwisselend in Nederland en Marokko. In haar monumentale kleurrijke aquarellen laat zij de wereld van Noord-Afrikaanse vrouwen op...

Lees meer
t/m 14 maart 2021 LIMBURGS MUSEUM | VENLO

t/m 14 maart 2021 LIMBURGS MUSEUM | VENLO

AAD DE HAAS – VERBODEN KUNST Zijn werk werd verboden, verbannen en hij werd er zelfs voor gevangengezet. Schilder en graficus Aad de Haas (1920 Rotterdam – Schaesberg 1972) doorbrak de regels die...

Lees meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.