ATELIER en ROYAL TALENS SCHILDERWEDSTRIJD

Doe mee en win! Thema: Abstractie

WAT MOET IK MAKEN?
Schilder of teken een kunstwerk en laat je inspireren door het  thema ‘Abstractie’. Dat zal ook het thema zijn van  Atelier Magazine 229 waarin we de winnaars bekend zullen maken. Pak het thema zoals altijd breed op. Zorg ook voor foto’s van je werk, goed belicht en met een hoge resolutie. Dat maakt het voor de jury gemakkelijker een werk te beoordelen. En niet te vergeten: vermeld de titel van je werk, de materialen en technieken waarmee je hebt gewerkt, en het formaat.  Geef ten slotte uitleg over je creatieve proces en je aanpak. Als deelnemer aan de wedstrijd kun je een van de prijzen op deze pagina winnen én maak je kans dat je werk in Atelier Magazine 229 verschijnt.

We zijn weer erg benieuwd naar de inzendingen!

HOE MOET IK INZENDEN?
Maak een foto van je werk en stuur deze (onbewerkt!) als bijlage in een e-mail (en niet via WeTransfer) naar info@uitgeverijarti.nl.

Vermeld in deze mail je contactgegevens (abonnee nummer, naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer) evenals de titel,  de gebruikte techniek en het formaat van je werk.

Let erop dat de foto een hoge resolutie (1 MB of meer) heeft.
Aanleveren als jpeg-bestand. Inzenden kan tot 1 maart 2024.

WAT KAN IK WINNEN?
Royal Talens stelt drie prachtige prijzen ter beschikking voor deze wedstrijd!

VOOR MEER INFORMATIE: WWW.ROYALTALENS.COM

Het Royal Talens Experience Centre beschikt over bijna het gehele
Royal Talens assortiment van producten waar je je cadeaubon vrij mag besteden.

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.