De wereld loopt over van de inspiratie, alleen moet je die wel leren zien. In deze rubriek ga ik uit van de werkelijkheid, van dingen die ik ben tegengekomen in mijn leven. Om het naschilderen van plaatjes te voorkomen, geef ik er altijd een bijzondere draai aan. Dat zorgt ervoor dat je altijd een vernieuwend en boeiend beeld kunt maken. Een werkstuk dat alleen in jouw brein kan ontstaan.

Wat ga je leren?
• inspiratie halen uit je keuken.
• de verschillen tussen de diverse hardheden van een potlood.
• een aantal verschillende composities maken.

TEKST: MARIAN FILARSKI, (ACADEMIE FILARSKI), BEELD: ALICE ALLART (CURSIST) EN LUCIENNE KLEISEN (CURSIST)
Lees het hele artikel in Atelier #222 | januari/februari 2023

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.