In Goethes Faust wordt de opkomst van de zon geassocieerd met muziek. Hemelse klanken begeleiden haar reis boven de horizon. Nog voordat zij zichtbaar wordt, laat de hemel zich zien in duizenden tinten. Maar deze hemelse reis wordt ook begeleid door een orkest aan klanken. Hemelse klanken die zichtbaar worden in aardse kleuren.

TEKST EN BEELD: LOES BOTMAN
Lees het hele artikel in Atelier #220 | september/oktober 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.