Een stevig touw hangt aan zijn laatste draadje. Een spannende metafoor die er ook nog eens mooi uitziet. We gaan deze gebroken twijnen tekenen op grijs papier met kleurpotlood.

Van idee naar uitvoering
Het idee was snel geboren, maar dan komt uiteraard de uitvoering nog. Het beeld van een touw dat aan zijn laatste draadje hangt, sprak mij erg aan, maar een referentiefoto was moeilijk te vinden. Gelukkig had ik nog een oude hondenriem die aan het beeld in mijn hoofd voldeed, dus deze heb ik geofferd voor de kunst. Een zonnige middag, een stuk wit papier en een vernielde hondenriem verder et voilà, de juiste referentiefoto was daar.

TEKST EN BEELD: PATRICIA SIERHUIS VAN ROIJ
Lees het hele artikel in Atelier #216 | januari/februari 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.