Het thema ‘Spanning & sensatie’ kun je op verschillende manieren opvatten. Voor mij zit die beleving vooral in de oogopslag van de geportretteerde. Samen met fotograaf Bart Dertien hebben we samen met mijn favoriete model Anna diverse poses geprobeerd. De sfeer, de kleuren in haar draperie en de blik in haar ogen, alsof ze op zoek is naar spanning, spelen voor mij hierin een belangrijke rol. Lekker uitproberen, experimenteren en uiteindelijk keuzes maken. Ik ben blij met het resultaat van de foto, nu het schilderen nog. Heerlijk, ik kan niet wachten om te beginnen!

TEKST EN BEELD: ANKE WIJNIA
Lees het hele artikel in Atelier #216 | januari/februari 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.