Het spel der elementen levert mooie oppervlaktes op. Ik houd ervan hoe slijtage zichtbaar is op rotspartijen. Hoe harde steen krimpt en uitzet, afbrokkelt en scheurt. Hoe water en zand, wind en zon hun sporen achterlaten. Waar bomen hun grip verliezen ontstaan elders juist veilige holletjes voor dieren. Alles past zich telkens aan. En soms gaan er zelfs mensen wonen. Zo’n eenzaam huisje in een ongenaakbare wereld. Een schrijver? Een kluizenaar? Een schilder? In ieder geval is het een schilderachtige uitdaging om zoiets eens neer te zetten. Doe je mee?

TEKST EN BEELD: MARJON DEN ENGELSMAN
Lees het hele artikel in Atelier #215 | november/december 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.