Er zijn veel manieren om te beginnen met schilderen. Maar in alle gevallen geldt dat je je goed moet voorbereiden om een mooi resultaat te krijgen. Bijvoorbeeld door schetsen te maken voor de algemene compositie en voor details zoals handen, gezichten, enzovoort. In deze Instructief volgen we de totstandkoming van een schilderij, van de eerste lijnen tot de laatste hand en de presentatie.

TEKST EN BEELD: SATTAR KAWOOSH
Lees het hele artikel in Atelier #224 | mei/juni 2023

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.