Een mooie kleurenharmonie zie je vaak bij een zonsondergang of -opkomst. De overheersende kleuren rood, oranje en liggen dicht bij elkaar op de kleurencirkel en gaan daardoor goed samen. In het schilderij dat we gaan maken, worden de kleuren ook nog eens gereflecteerd/gespiegeld in een glimmende trein. Zo worden voorgrond en achtergrond mooi met elkaar verbonden en ontstaat er een harmonieus geheel.

TEKST EN BEELD: TOON NAGTEGAAL
Lees het hele artikel in Atelier #225 | september/oktober 2023

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.