Hoe de knoppen zich openen, hoe de bloemblaadjes of de bladeren zich ontvouwen is voor iedere plant weer anders. Dat gaat in ons jachtige leven te langzaam om erbij stil te kunnen staan. Zonde, want keer op keer laat Moeder Aarde ons zien hoe wonderbaarlijk mooi dat ontvouwen is. Als je zin hebt in tekenen, maar niet zo veel tijd, is dit bij uitstek een onderwerp om eens aan te pakken. Elke dag een half uurtje.

TEKST EN BEELD: LOES BOTMAN
Lees het hele artikel in Atelier #218 | mei/juni 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.