DE GROTE ATELIER-WEDSTRIJD – WINNAARS

DE GROTE ATELIER-WEDSTRIJD – WINNAARS

‘Relaties’ was het thema van de wedstrijd waarvan we hier de winnaars bekendmaken. Relaties is natuurlijk een breed begrip en we hebben dan ook een scala aan mooie, lieve, ontroerende, confronterende, dappere en schattige interpretaties mogen ontvangen. We waren onder de indruk van de kwaliteit van de inzendingen waaruit blijkt dat kunst en amateurkunst in Nederland springlevend is. Jullie maakten het de jury niet makkelijk en dit is een compliment voor iedereen!

Download hier de uitslag van de winnaars (PDF)

 

 

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.