Judith Krebbekx maakt grote, collageachtige schilderijen waarin thema’s uit de kunstgeschiedenis, wereldreligies en actualiteit samensmelten met ervaringen uit haar eigen leven. Daarnaast schildert ze portretten, vaak op groot formaat. Haar meest recente opdracht is bijzonder eervol, een groot staatsieportret van een bekende politicus. Van wie? Dat blijft nog even een verrassing.

TEKST: EDITH RIJNJA
Lees het hele artikel in Atelier #224 | mei/juni 2023

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.