Groot werk schildert ze altijd op linnen. Werkt ze kleiner, 25 x 25 cm, dan stapt ze over op een glad oppervlak, bijvoorbeeld papier of paneel. In haar prachtige studio in Amsterdam-West, met aangrenzend een lesatelier, vertelt Saskia Heuer over haar schildertechniek, het belang van lijnen, de voordelen van lazuurverf en de wisselwerking tussen eigen werk en lesgeven.

TEKST: EDITH RIJNJA FOTO’S: MARIE VAN DRIESSCH
Lees het hele artikel in Atelier #225 | september/oktober 2023

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.