Met mijn camper Juliatrek ik er graag op uit. Voor mijn ‘Zwerftochten met het penseel’ ging ik deze winter naar België.
Dit jaar viel de winter me op de een of andere manier zwaarder dan andere jaren. In de periode van lockdown viel er zo weinig te beleven. Musea en horeca waren dicht, mijn cursus lag stil en ook het weer werkte niet echt mee. Op zoek naar iets om de donkere dagen te verlichten, bedacht ik me dat ik toch altijd weer blij word van tochtjes met Julia, mijn camper. Aldus voegde ik de daad bij de gedachte en besloot een bezoekje te brengen aan vriendinnetje Nina die in het prachtige Brugge woont. Ik maakte er een fijne week van en nam de Belgische kust mee in mijn programma.

TEKST EN BEELD: CATHERINE GATHIER
Lees het hele artikel in Atelier #218 | mei/juni 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.