Het late zonlicht toverde onweerstaanbare, lange slagschaduwen op tafel toen ik mijn glas neerzette. Daar móest ik wel iets mee doen. Zo rangschikte ik glas, limoen en aardbeien op verschillende manieren, koos diverse standpunten en liet ook een plant meedoen in het spel van vormen. Van de serie foto’s koos ik deze. Je kunt dit zelf natuurlijk ook doen. Zelfs met een glas lekker koel water. Maak je eigen stilleven, speel met de compositie en schaduwen en kies je mooiste foto uit.

TEKST EN BEELD: MARJON DEN ENGELSMAN
Lees het hele artikel in Atelier #213 | juli/augustus 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.