Een stad met krachtige uitstraling, grootse architectuur en altijd in beweging. De stad blijft veranderen en groeien, vooral in het centrum rijzen de gebouwen hoog op. Met enige regelmaat bezoek ik Rotterdam, omdat het al jaren een inspiratiebron is voor het maken van schilderijen, tekeningen en aquarellen. Afgelopen zomer is er weer een nieuw gebouw bijgekomen: de Zalmhaventoren, het hoogste gebouw van Nederland. Voor mij reden om er een kunstwerk van
te maken. De stevige lijnvoering geeft dit werk, samen met veel kleur, een krachtige uitstraling.

TEKST EN BEELD: MARGOT MAASKANT
Lees het hele artikel in Atelier #217 | maart/april 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.