In de rust van haar studio in het pittoreske Blaricum, omgeven door bos en biggen, praat Robin Speijer (1997) honderduit. Over hoe ze na haar afstuderen in 2019 eerst drie maanden op haar slaapkamer in het ouderlijk huis schilderde en vervolgens als onderdeel van het Dooyewaard Stipendium haar atelier betrok. Even wennen, maar ook fijn om nu op zichzelf teruggeworpen te  zijn. ‘Ik ben kritisch en weet wat ik wil. Best lekker om nu niet continu te worden geconfronteerd met de mening van anderen, geen lessen te hebben die mijn focus onderbreken. De vraag is  meer hoe je de juiste balans vindt en niet tot drie uur ’s nachts blijft schilderen.’

Auteur: MEREL VAN DEN NIEUWENHOF
Lees het hele artikel in Atelier # 210 | januari/februari 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.