Schilder Rob Visje speelt in zijn werk met verschillende perspectieven. Hij gelooft niet in eenduidige verhaallijnen. Met zijn gelaagde schilderijen nodigt hij je uit om nog een verhaal te maken:  dat van de kijker.

Je zit sinds kort in dit mooie nieuwe atelier?
‘Sinds september. Het is een voormalige drukkerij, een hele fijne plek waar ik naast mijn vrije werk ook les kan geven. Ik kan hier zo’n acht ezels opstellen op een veilige afstand van elkaar, zodat de lessen ook in coronatijd door kunnen gaan. En het is tegelijkertijd een prima plek van waaruit ik mijn schilderijen kan verkopen. Als ik hier de deuren openzet, kunnen de mensen zo  aan komen waaien.’

Auteur: MONIEK SPAANS
Lees het hele artikel in Atelier # 210 | januari/februari 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.