In dit artikel laat ik jullie ervaren dat je met uitsluitend en alleen wit en omber naturel een prachtig portret kunt maken. Het gaat hierbij vooral om het contrast in licht en donker – wat een goede oefening is, omdat je de kleuren even los kunt laten. Zoek een portretfoto die je aanspreekt; dit kan een bekende van je zijn of gewoon een karakteristieke kop van Pinterest. Maak voor jezelf de keuze welke uitdaging je wilt aangaan. Ik heb gekozen voor een portret van een jongedame met een vrije blik naar de toekomst. Haar emotie geeft mij een gevoel van vrijheid, haar haren wapperen in de wind.

TEKST EN BEELD: ANKE WIJNIA
Lees het hele artikel in Atelier #214 | september/oktober 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.