In 2000 startte de academie met een klassikale opleiding realistisch fijnschilderen. Dit jaar, het jubileumjaar, starten we met online lessen en met dezelfde doelstelling; cursisten op een didactische methode de technieken van het fijnschilderen bij brengen.

Kunstschilderen is net als alle ambachten een vak, waarvan je de technieken moet beheersen om goede resultaten te behalen’. U  krijgt bij ons alle tools om het vak goed te teren, die u kunt inzetten tot uw kunstenaarschap.

De opleiding is zo samengesteld dat in elk onderwerp een techniek is verwerkt, zodat u gedurende de opleiding in het eerste jaar een reeks van 18 schilderijen maakt en aldoende de technieken leert. De complete opleiding is een driejarige opleiding, die geheel  los van elkaar staan, u bent na elk leerjaar vrij om te beslissen verder te studeren.

Lees het hele artikel in Atelier # 207 | juli/augustus 2020

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.