De tekeningen van Tom van der Ouderaa zijn als een ode aan de natuur. Een natuur die, ondanks herhaaldelijk ingrijpen van de mens, zich niet laat vangen of aan banden laat leggen. Houtskool is het perfecte materiaal om die pure natuur weer te geven, al past pastel dan toch weer beter bij gletsjers. Een gesprek met een sympathiek mens die na zijn carrière eindelijk kunstenaar werd.

TEKST: MAAIKE RADUZZI BEELD: TOM VAN DER OUDERAA
Lees het hele artikel in Atelier #216 | januari/februari 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.