Als schilder kun je je volkomen vrij voelen. Wat je gaat schilderen is immers helemaal je eigen keuze. Datzelfde geldt voor de kleuren en verfsoorten die je gaat gebruiken. Die vrijheid is heel fijn! Althans, meestal. Veel keuze hebben heeft wel een bijwerking: keuzestress… Wat dat betreft hadden heel vroeger schilders maar weinig keuze. En toch maakten ze meesterwerken. Van Gogh had al veel meer keuze: hij had  iets slims bedacht om van tevoren kleuren te selecteren. Overweeg eens of het jou helpt om van tevoren al over je kleurgebruik na te denken.

Auteur: Keimpe van der Kooi
Lees het hele artikel in Atelier # 207 | juli/augustus 2020

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.