Wie wil leren tekenen, loopt er vaak tegenaan te veel kennis te bezitten over wat je gaat tekenen. Al deze kennis ligt opgeslagen in ons linkerbrein. Door de negatieve ruimten te leren zien en tekenen,  omzeil je al deze kennis en kun je tekenen wat je ziet. Dit artikel is het derde deel uit de serie ‘Tekenen met het rechterbrein kun je leren’.

TEKST: MARIANNE SNOEK BEELD: CORNELIE GOGELEIN (ILLUSTRATIES) EN MARIANNE SNOEK
Lees het hele artikel in Atelier #214 | september/oktober 2021

 

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.