Zwerftochten met het penseel

Ik vind het heerlijk om op locatie te schilderen. Met mijn camper Julia rijd ik langs de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Van tijd tot tijd leiden deze ‘Zwerftochten met het penseel’ me altijd weer naar Limburg. Zodra je het smalste stukje van Nederland voorbij bent, vlak boven Sittard, begint het terrein meer en meer te glooien. Een uniek en bijzonder landschap ontplooit zich, met een eigen sfeer, cultuur en zelfs taal. Het is grappig dat op een stuk van dertig vierkante kilometer meerdere dialecten te ontdekken zijn.

TEKST EN BEELD: CATHERINE GATHIER
Lees het hele artikel in Atelier #216 | januari/februari 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.