1. Op gespannen voet met het wit
Eerst een vel wit aquarelpapier opspannen. Maak het papier aan beide kanten nat en maak de strokenpapiertape ook nat. Zorg ervoor dat het papier niet te nat is, een eiglas is goed. Strijk alle stroken band nog even na met de spons. En wacht tot het droog is. Papier opspannen de dag voordat je aan de slag gaat is wel zo handig.

2. Pure pigmenten om te schilderen
Met een paletmes schraap je wat pastelpasta van Mcdrent uit de flacons en meng dat aan met wat water. Deze pastelpasta bevat alleen pure pigmenten, puur uit de natuur. En daarom gaat het zo goed samen met pastelkrijt als het eenmaal droog is. Ik zet met een brede kwast brede horizontale strepen,
alsof ik een landschap schilder.

Lees het hele artikel in Atelier # 198 | januari/februari 2019

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.