Ester Steintjes’ oeuvre is als een vrolijke kleurexplosie vol guitige dierenportretten. Brutaal kijkende alpaca’s, koeien in alle kleuren van de regenboog en verrassend veel bontgekleurde zebrakontjes. Esters werk is zowel in Nederland als daarbuiten erg gewild, zelfs zozeer dat er hier en daar wel eens sprake is van kopieergedrag. We spreken elkaar over de telefoon over haar werkwijze, de coronatijd en hoe ze ooit begon als kunstenaar.

TEKST: MAAIKE RADUZZI
Lees het hele artikel in Atelier #213 | juli/augustus 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.