Terwijl ik dit schilderij aan het maken ben is het nog hartje winter, zijn de dagen grijzer dan grijs en hangt er ook nog eens een hardnekkige mist. Hoog tijd dus om wat kleur te geven aan de dag. Ik kijk om in de stemming te komen naar wat lentebloesemafbeeldingen. De eerste zonnestralen, de eerste bloesem, al dat nieuwe leven nodigt uit om met nieuwe technieken te experimenteren. Ook proberen? Experimenteer dan met me mee!

TEKST EN BEELD: MARGOT MAASKANT
Lees het hele artikel in Atelier #218 | mei/juni 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.