Thema: Denkend aan Holland

WAT MOET IK MAKEN?
Schilder of teken een kunstwerk en laat je inspireren door het thema ‘Denkend aan Holland’. Dat zal ook het thema zijn van Atelier Magazine 209 waarin we de winnaars zullen bekendmaken. Pak het thema breed op. Tijdens de komende zomermaanden zullen meer mensen dan ooit vakantievieren in eigen land; op de camping, in een huisje of gewoon thuis. We stappen massaal op de fiets of huren een bootje om door het land te trekken, en we zullen een hoop moois tegenkomen dat ons land te bieden heeft. Waar denk jij aan, als je aan Holland denkt? Maak dat het onderwerp van jouw schilderij of tekening. Kortom: laat je fantasie gaan en maak een origineel kunstwerk! Zorg ook voor foto’s van je werk, goed belicht en met een hoge resolutie. Dat maakt het voor de jury gemakkelijker een werk te beoordelen. En: vermeld de titel van je werk, de materialen en technieken waarmee je hebt gewerkt, en het formaat. Geef ten slotte uitleg over je creatieve proces en je aanpak. Als deelnemer aan de wedstrijd kun je een van deze prijzen hiernaast winnen én maak je kans dat je werk in Atelier Magazine 209 verschijnt. We zijn weer erg benieuwd naar de inzendingen!

Klik hier voor alle details

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.