Attributen
In mijn schildersatelier heb ik in de loop der jaren een aantal attributen verzameld die me voortdurend van dienst zijn, als onderwerpen voor stillevens, maar ook als achtergrondobjecten, vooral bij model in interieur en portretten. Het eigenaardige is dat het feit dat heel vaak dezelfde onderwerpen steeds terugkeren in mijn werk, niet leidt tot een voortdurend in herhaling vallen: een iets andere plaatsing en een telkens wat ander licht zorgen steeds voor voldoende variatie.

TEKST EN BEELD: ROB HOUDIJK
Lees het hele artikel in Atelier #213 | juli/augustus 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.