Wanneer je eropuit gaat voor een kortere of langere reis, is het altijd raadzaam je schetsboek en wat teken- en schildermateriaal mee te nemen. Je weet immers nooit wat je tegenkomt. Soms kun je ineens getroffen worden door een bepaald motief, een onderwerp of een detail waar je al tekenend of schilderend iets mee kunt, zoals in mijn geval tijdens een wandeling over een Limburgs landgoed. Door wat je ziet te schetsen op één groot studieblad, leg je het vast en heb je hoe dan ook een mooie herinnering.

TEKST EN BEELD: MENNO BALM
Lees het hele artikel in Atelier #219 | juli/augustus 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.