Het paletmes is een fantastisch multifunctioneel stuk gereedschap!  Hieronder geef ik vier voorbeelden hoe je een paletmes kunt gebruiken.

Kleuren mengen
Plet de kleuren met de onderkant van het paletmes door elkaar. Vooral als je wat grotere hoeveelheden wilt mengen is dit aan te raden, je kunt zo gemakkelijk bergjes verf maken. Als je dat met een penseel probeert, dan gaat de verf in de haren van het penseel zitten.

Nu bij een jaarabonnement gratis Van Beek paletmessen (zolang de voorraad strekt):  https://www.ateliermagazine.nl/jaarabonnement-paletmessen/

TEKST EN BEELD: TOON NAGTEGAAL
Lees het hele artikel in Atelier #217 | maart/april 2022

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.