Ruim twintig jaar geef ik les in leren tekenen met het rechterbrein. Het is een tekenmethode die ontwikkeld is door Betty Edwards en waarbij het voor iedereen mogelijk is om goed naar de realiteit te leren tekenen. Wie leert tekenen met het rechterbrein zal ontdekken dat tekenen niet zozeer een kwestie van talent is, maar het aanleren van een vaardigheid. In de komende zes nummers van Atelier Magazine ga je deze vaardigheid stap voor stap leren.

TEKST: MARIANNE SNOEK
BEELD: CORNELIE GOGELEIN
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.