Een nieuwe lente, een nieuw geluid. En daar dan iets bij schilderen. De woorden malen door mijn hoofd en het gedicht van Gorter mengt zich met de mythe van Persephone tot een mix van jonge godinnen en speelse saters. Maar ik zoek een ander ‘geluid’. Misschien is dat te vinden in een andere aanpak. Minder vanuit het hoofd te werk gaan, meer vanuit spel en ontdekken. Je laten verrassen door wat er ontstaat. Er is dus even géén plan, het mag spontaan gebeuren. Die energie vind ik wel bij de lente passen. Go with the flow en maar zien waar we uitkomen. Doe je mee?

TEKST EN BEELD: MARJON DEN ENGELSMAN
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.