Hij rookt al zijn hele leven sigaren. Zijn ogen hebben alles gezien en berusten in een onontkoombaar lot. Hij fluit naar jonge meiden met een groter zelfvertrouwen dan zijn gebrek aan voortanden zou mogen rechtvaardigen. Hij speelt domino met zijn vrienden en geniet van de zon. Ook op Cuba is het lente. En deze man zal verklaren dat zijn rug misschien stram is, maar dat zijn lendenen nog soepel zijn. We gaan een aquarel maken. Zet Buena Vista Social club op en doe mee!

TEKST EN BEELD: DENNIS SIERHUIS VAN ROIJ
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.