Heerlijk om te zien hoe alles weer in bloei schiet. De lange winter ligt achter ons, het is definitief lente! Ik heb een aantal kruiden in mijn tuin. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook prachtig om te zien. De Oost-Indische kers met zijn beeldschone bloemen maakt me altijd weer vrolijk. Ik heb nog een oud gemberpotje, dit mooie koppel wil ik vastleggen in olieverf.

TEKST EN BEELD: CATHERINE GATHIER
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.