Zoals iedereen weet, leggen vogels elke lente hun eieren. Heel soms gaat er tijdens het broeden iets mis en blijven de eieren verlaten achter in het nest. Voor een schilder kan dit een mooi onderwerp zijn om het contrast tussen het ruwe nest en de gladde eieren te bestuderen. Maar ook de vorm, glans en reflecties tussen de eieren onderling is een prachtig spel van licht waar al schilderend veel van te leren valt.

TEKST: MENNO BALM BEELD: ELLEN HOOGHOUDT EN MENNO BALM
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.