De mooiste boom die als een van de eerste in bloei staat, is de magnolia, ook wel tulpenboom genoemd. Ik geniet er altijd van en schilder elk jaar een tak na op doek of papier. De tak krijg ik meestal van de buren voordat er bloemen in zitten. Het is even een gedoe om deze in een vaas te krijgen; een grote tak is erg zwaar. Het leuke is wel dat de knoppen binnen eerder uitkomen dan buiten. Je kunt dus meteen beginnen met schetsen.

TEKST EN BEELD: MAJA BOOT
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.