De onweerstaanbare geur van koffie, het eerste moment voor jezelf. Koffie is voor veel mensen de brandstof van de dag. Wij gaan een lekker kopje koffie tekenen met kleurpotlood. En ook een beetje schilderen. We gaan de achtergrond namelijk zwart maken met gesso. Hiervoor moeten we echter wel zorgen dat het papier niet gaat bobbelen. Daarom maken we het eerst nat en doen we de voorbewerking net als bij een aquarel.

TEKST EN BEELD: PATRICIA SIERHUIS VAN ROIJ
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.