Een nieuwe lente… daarbij gaan mijn gedachten gelijk uit naar nieuw leven. Uiteraard de lammetjes in de wei, maar ook pasgeboren baby’s die zoveel liefde geven aan hun ouders en aan de familie eromheen. Een baby is zo kwetsbaar en klein en heeft nog een heel leven voor zich. De emotie van een baby die pasgeleden nog in de vertrouwde baarmoeder zat, wil ik weergeven in dit babyportret. Zeg nu eerlijk: daar word je toch gelijk verliefd op?

TEKST EN BEELD: ANKE WIJNIA
Lees het hele artikel in Atelier #212 | mei/juni 2021

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.