Dordrecht is niet alleen een schilderachtige stad om te zien, maar het heeft ook vele kunstenaars voortgebracht. Zo schilderde Albert Cuyp er in de 17e eeuw zijn bekende gouden licht, legden de gebroeders van Strij de stad en haar inwoners vast op doek en vindt Rein Dool zijn inspiratie in o.a. Dordtse parken.

Het Dordrechts Museum toont, naast een collectie van zes eeuwen schilderkunst, ook verschillende tentoonstellingen met uiteenlopende thema’s. Zo kan je tot 21 mei 2023 het getekende oeuvre van Rein Dool ontdekken in de tentoonstelling Rein Dool tekenaar.

Hoe doe je mee?

www.dordrechtsmuseum.nl/winactiereindool/

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.