GEEL ALS CITROEN, ROOD ALS TOMAAT

In ‘Geel als citroen, rood als tomaat’ verkennen, bevragen en becommentariëren meubel- en productontwerper Ineke Hans en beeldend kunstenaar Erik Mattijssen elkaars werk. Samen maken ze een tentoonstelling vol prachtige combinaties en onverwachte koppelingen, die nu en dan schuren, maar vaker in elkaar op lijken te gaan. Kleur, vorm en betekenis zijn de vrolijk verbindende elementen. Een bezoek aan ‘Geel als citroen, rood als tomaat’ is als een zintuigenprikkelend avontuur.

MUSEUM HET VALKHOF, KELFKENSBOS 59, 6511 TB NIJMEGEN
WWW.MUSEUMHETVALKHOF.NL

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.