SJOERD HUIZINGA – DE GROTE ONBEKENDE
VAN YN ‘E LINE

Met deze tentoonstelling breekt Museum Dr8888 een lans voor de minst bekende maar tegelijkertijd de meest experimentele van de Friese kunstenaarsgroep Yn ‘e line. Het werk van Sjoerd Huizinga wordt gekenmerkt door het experiment en zijn stijl is niet vast te pinnen op één bepaalde kunststroming. Deze experimenteerdrift in combinatie met zijn onderzoekende houding loopt als een rode draad door deze tentoonstelling.

MUSEUM DR8888, MUSEUMPLEIN 2, 9203 DD DRACHTEN
WWW.MUSEUMDRACHTEN.NL

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.