GIJS FRIELING: THEOFANIE – UP AND OUT

Voor het trappenhuis van SCHUNCK ontwierp Gijs Frieling een wonderlijk landschap van planten, mensen en objecten. Ook liet hij zich inspireren door werken uit de gemeentelijke kunstcollectie
Heerlen, die een bijzondere betekenis hebben voor hem. Zijn werken voeren als een bergpad omhoog over verschillende verdiepingen naar de top van het Glaspaleis.

SCHUNCK GLASPALEIS, BONGERD 18, 6411 JM HEERLEN
WWW.SCHUNCK.NL

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.