AAD DE HAAS – VERBODEN KUNST

Zijn werk werd verboden, verbannen en hij werd er zelfs voor gevangengezet. Schilder en graficus Aad de Haas (1920 Rotterdam – Schaesberg 1972) doorbrak de regels die kerk en maatschappij hem oplegden. Zijn werk was figuratief en expressionistisch, religieus én erotisch. In de tentoonstelling ‘Aad de Haas – Verboden Kunst’ laten we je zien wat niemand tot nu toe mocht zien.

LIMBURGS MUSEUM, KEULSEPOORT 5, 5911 VENLO
WWW.LIMBURGSMUSEUM.NL

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.