THE FUTURE IS FEMALE – LOVE LETTERS

Een indrukwekkende selectie van 41 kunstenaars uit binnen en buitenland. Met een grote diversiteit aan middel en materiaal: van schilderkunst tot video, van papier tot textiel. Met werk van o.a. Käthe Kollwitz, Yoko Ono, Kiki Lamers en Lydia Schouten.

CODA MUSEUM, VOSSELMANSTRAAT 299, 7311 CL APELDOORN
WWW.CODA-APELDOORN.NL

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.