WILLEM BASTIAAN THOLEN – EEN GELUKKIGE NATUUR

Willem Bastiaan Tholen (1861931) is een van de meest talentvolle kunstenaars van zijn tijd. Al bij leven kon hij genieten van dit succes; hij won diverse prijzen en zijn kunst werd verkocht over de hele wereld. Deze overzichtstentoonstelling toont de verschillende kanten van de eigenzinnige impressionist in honderd schilderijen en tachtig tekeningen en etsen. We zien stadsgezichten, intieme interieurs en ontroerende (zelf)portretten. Tholen schildert ze met een ongekend gevoel voor schoonheid en liefde voor detail, waarbij hij vaak verrassende perspectieven kiest.

DORDRECHTS MUSEUM, MUSEUMSTRAAT 40, 3311 XP DORDRECHT
WWW.DORDRECHTSMUSEUM.NL

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.