We kregen heel veel inzendingen op de prijsvraag ‘Maak een kunstwerk van je dromen’.

Schilderij Iedereen die meegedaan heeft aande Koninklijke Talens prijsvraag bedanken wij hartelijk. Het moeilijke onderwerp is met moed en enthousiasme door jullie vertaald in schilderijen die boeiend waren om naar te kijken. We hebben als jury met veel belangstelling naar jullie werk gekeken en de volgende schilderijen geselecteerd.

De eerste prijs is een indrukwekkend schilderij van Ivonne Wierink. Haar werk lijkt op de #MeToo discussie te slaan. Een jonge vrouw staat naakt in het midden en wordt door zes hoofden omringd die haar doordringend aankijken. De buitenste twee kijken haar uitgesproken boosaardig aan. Zij staat daar naakt met de ogen dicht. Bij nadere beschouwing straalt zij ook kracht uit in haar kwetsbaarheid. Kortom een moedig schilderij dat een statement wil maken en vragen oproept.

 

In Atelier # 193 kun je lezen wie de andere negen winnaars waren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.