HET RAPPORT – Alle aandacht voor jouw werk

HOE WERKT HET?
1. Je mailt een eindwerk of drie afbeeldingen van verschillende fases van het werk naar jury@atelierkunstgalerie.nl o.v.v. naam, (eventueel) abonneenummer van Atelier of Palet, titel van het werk, afmetingen en gebruikte materialen.

2. Betaal via onze webshop www.ateliermagazine.nl.
Na ontvangst van betaling wordt het werk binnen 21 dagen beoordeeld door de vakkundige jury en ontvang je een goed onderbouwde reactie.

HOE WERKT HET?

Voor abonnees: € 30,00
Voor niet-abonnees: € 40,00

1e fase

2e fase

3e fase

Eindwerk
(KUNSTENAAR: LIESBETH DUIN)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.